Garantie

Garantie op uitgevoerde reparaties.


Op de door ons tijdens een reparatie vervangen onderdelen geven wij 3 maanden garantie.  
 
De garantie heeft geen betrekking op schade aan kwetsbare onderdelen, zoals:
  • Glas
  • Kunststof
  • Rubber
  • Krassen en deuken in metaal, die ontstaan zijn door onzorgvuldig gebruik.
 
Let op: Schade ontstaan door onzorgvuldig gebruik, zoals spullen die niet in het apparaat horen vallen nooit onder de garantie. Denkt u aan muntjes of een bh-beugel in wasmachines, of gebroken glas in een vaatwasser.
Ook schimmels en verstoppingen tengevolge van het niet tijdig reinigen van de filters van (was)drogers of het periodiek (zie gebruiksinstructie) op maximum graden wassen in de wasmachine, vallen daar niet onder.

Garantie op nieuwe apparaten.

Bij aanschaf van een nieuwe machine voor huishoudlijk gebruik wordt deze standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht u een machine professioneel gebruiken dan is de garantietermijn wisselend per merk. Voor meer informatie kunt contact met ons opnemen.

Tevens bieden wij u in samenwerking met Wertgarantie de mogelijkheid uw garantie te verlengen naar 5 jaar All Risk of doorlopend. Neemt u contact op met onze medewerkers voor de actueel geldende tarieven.

 Sfeer foto van een afwasmachine in een nieuwe keuken. Om aan te geven hoe belangrijk garantie is. Zo dat u lang van u afwasautomaat kunt genieten.