Werkwijze van witgoedreparatie service Joop Breunesse V.O.F.

Onze witgoedmonteurs komen bij u thuis repareren of halen soms apparaat op.  Verrichten wasmachine reparatie, droger reparatie vaatwasser reparatie, koelkast reparatie, oven reparatie en bijna al het overige witgoed wat gerepareerd moet worden.  Dit geldt ook voor inbouwapparatuur. Om inbouwapparatuur te kunnen repareren zal deze dus bijna altijd uitgebouwd moeten worden. Dus houd u er rekening mee. Hoe kunt er rekening mee houden? Ruimte u bijvoorbeeld de kapotte/ defecte koelkast of vriezer leeg. Of bij een kapotte vaatwasser / defecte afwasautomaat ruim deze leeg en zorg dat de kast waar de leidingen inzitten leeg is. Zo dat onze witgoed monteur van de Witgoedreparatie service gelijk aan het werk kunnen.

De witgoedmonteur kan zorg dragen voor het uitbouwen en terug plaatsen van uw witgoedapparaat/ inbouwapparatuur, mits de inbouwapparatuur  geplaatst is volgen de installatievoorschriften van de fabrikant. Hierna wordt uw inbouwapparatuur voor u nagekeken ter plekke of in onze werkplaats. Vervolgen zullen Onze witgoedmonteurs met u bespreken of contact met u opnemen om u te adviseren over de staat van uw inbouwapparatuur en de eventuele reparatiekosten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan en u na de reparatie van u witgoedapparaat u er weer lang plezier van heeft.

Tevens kunnen wij u dan meedelen of de onderdelen die nodig zijn voor het repareren van uw inbouwapparatuur op voorraad zijn.
In sommige gevallen zullen onze monteurs van deze werkwijze afwijken omdat de klacht door hen ter plaatse bij u thuis verholpen kan worden. Doordat er zoveel merken en modellen zijn valt dit echter niet van te voren aan te geven.

 
Witgoedreparatie service  Joop Breunesse is dagelijks actief in onderstaande plaatsen met witgoedreparatie,verkoop en installeren van nieuwe inbouwapparatuur:

Amersfoort, Baarn, Soest, Soesterberg, Bunschoten, Spakenburg, Hilversum, Blaricum, Eemnes, Almere, Bussum, Bosch en Duin, Den Dolder, Nijkerk, Hoevelaken, Loosdrecht, woudenberg, Barneveld, Naarden, Huizen, Voorthuizen, Zeewolde, Bilthoven, De Bilt, Nederhorst den Berg, Muiden, Kortenhoef, Weesp, Zeist.


Klik hier om online een afspraak in te plannen.

Zweer van hoe u keuken er uit kan zien. Als u uw inbouwapparatuur vervangen omdat deze niet te repareren is.