Werkplaats van de witgoedreparatie service

Aansluitend aan de winkel zit onze werkplaats waar wij de defecte witgoedapparaten voor onze klanten repareren. Zoals wasmautomaten, wasdrogers , afwasmachines en inbouwapparatuur. Hier kunt u dus ook uw witgoedapparaat ter reparatie aanbieden. Tijdens onze winkeltijden is hier altijd een monteur aanwezig, bij wie u terecht kunt met uw vragen over onderdelen of uw apparaat. Mocht u echter zelf willen repareren dan kan hij u ook zo nodig advies geven. 


Wat zijn de voordelen voor u als consument, als wij uw apparaat bij u thuis ophalen:
 

  • Geen lange wachttijden daar wij bijna altijd nog dezelfde dag komen.
  • Uw apparaat wordt na reparatie door ons uitvoerig getest.
  • Daardoor heeft u minder kans op lekkage en worden vaak ook nog kleine defecten opgespoord.
  • Mocht er iets besteld moeten worden dan zit u niet met een half uit elkaar liggend apparaat.
  • Ook kunnen wij u dan een beter advies geven omtrent de staat van uw apparaat.

 


Niet voor niets voeren wij deze werkwijze al jarenlang met succes uit. Wij kunnen meer consumenten en bedrijven per dag helpen en u heeft een beter en sneller uitgevoerde reparatie. Voor vragen of meer informatie neem contact met ons op klik hier
 

  

In de werkplaats is altijd een witgoedspecialist / witgoedmonteur aanwezig. In onze werkplaats verrichten wij reparatie aan wasautomaten, reparatie aan wasdrogers, reparatie aan afwasmachines en reparatie aan inbouwapparatuur zo als ovens, combimagnetrons, fornuizen en koel/vries apparatuur. Na een reparatie aan de wasautomaat, wasdroger of afwasmachine in onze werkplaats. Testen wij u wasautomaat, wasdroger of afwasmachine altijd uit.  Dat is een van de grote voordelen van reparatie aan de wasautomaat, droger of afwasmachine die in de werkplaats worden verricht.  Zo dat u zeker weet dat u wasautomaat, wasdroger of afwasmachine na reparatie weer naar behoren functioneert.