Werkplaats van de witgoedreparatie service

Aansluitend aan de winkel zit onze werkplaats, waar wij de defecte witgoedapparaten voor onze klanten repareren. Zoals wasmautomaten, wasdrogers, afwasmachines en inbouwapparatuur. Hier kunt u dus ook uw witgoedapparaat ter reparatie aanbieden. Tijdens onze winkeltijden is hier altijd een monteur aanwezig, bij wie u terecht kunt met uw vragen over onderdelen of uw apparaat. Mocht u echter zelf willen repareren dan kan hij u zonodig ook advies geven. 


Wat zijn de voordelen voor u als consument, als wij uw apparaat bij u thuis ophalen:
 

  • Geen lange wachttijden daar wij bijna altijd nog dezelfde dag komen.
  • Uw apparaat wordt na reparatie door ons uitvoerig getest.
  • Daardoor heeft u minder kans op lekkage en worden vaak ook nog kleine defecten opgespoord.
  • Mocht er een onderdeel besteld moeten worden, dan zit u niet met een half uit elkaar liggend apparaat.
  • Ook kunnen wij u dan een beter advies geven omtrent de staat van uw apparaat.

 


Niet voor niets voeren wij deze werkwijze al jarenlang met succes uit. Wij kunnen meer consumenten en bedrijven per dag helpen en u heeft een beter en sneller uitgevoerde reparatie. Voor vragen of meer informatie neem contact met ons op, klik hier
 

  

In de werkplaats is altijd een witgoedspecialist / witgoedmonteur aanwezig. In onze werkplaats verrichten wij reparaties aan wasautomaten, reparaties aan wasdrogers, reparaties aan afwasmachines en reparaties aan inbouwapparatuur zoals ovens, combimagnetrons, fornuizen en koel/vries apparatuur. Na een reparatie aan de wasautomaat, wasdroger of afwasmachine testen wij uw wasautomaat, wasdroger of afwasmachine altijd uit. Dat is één van de grote voordelen van reparatie aan de wasautomaat, droger of afwasmachine die in de werkplaats worden verricht.  Zodat u zeker weet dat uw wasautomaat, wasdroger of afwasmachine na reparatie weer naar behoren functioneert.