Afspraak maken met de witgoedreparatie service

        foto van bedieningsfront van de nieuwe Bosch wasautomaat. voor als onze wasmachine reparatie service u oude machine niet meer kan maken
Maak direct hier een  service afspraak/ reparatie bezoek.


Wasmachine reparatie, een kapotte droger of een vaatwasser die een  heeft storing.

wij helpen u graag. Dus maak een afspraak bij u thuis met onze witgoedreparatie service voor het verhelpen van een storing of defect aan uw witgoedapparatuur of wilt een offerte voor het vervangen van u witgoedapparatuur. Vult u onderstaande formulier in en maak een afspraak wanneer het u uit komt.

Tarieven/ Werkwijze

Voor info over onze tarieven, werkwijze en garanties klikt u op het gewenste onderwerp links op deze pagina, waar u tevens kennis kunt nemen van onze leveringsvoorwaarden en privacyverklaring.

Leest u deze goed door, voordat u met ons een afspraak maakt. Als u akkoord bent met onze manier van werken vult u dan onderstaand formulier in. U kunt daarop aangeven binnen welke tijdvakken u thuis bent en wij proberen u binnen die tijdvakken te bezoeken.

Mocht dit echter onverhoopt niet lukken, dan zullen wij tijdig met u contact opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak.
 

Onze witgoed reparatie service is telefonisch bereikbaar van:

Maandag tot er met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.
Zaterdag van 8.00 uur tot 16.00 uur.
Contact met onze witgoed reparatie service bel 035-5416635 of mail via onderstaande link.


CONTACT MET ONZE KLANTENSERVICE KLIK HIER

 

Regio 1:  Voorrijkosten en onderzoekskosten voor witgoed apparatuur bedragen 50,- euro incl. btw. Vervolgens betaald u 54 euro incl. btw. per uur arbeidsloon. Afgerond in tijdvakken van 5 minuten.Offertekosten voor het vervangen van apparatuur op locatie bedragen 35 euro incl. btw

Amersfoort Baarn Blaricum
Bunschoten-Spakenburg Eemdijk Eemnes
Lage Vuursche Laren Leusden
Hilversum Hoogland Soest
     
Regio 2: Voorrijkosten en onderzoekskosten voor witgoed apparatuur bedragen 55,- euro incl. btw. Vervolgens betaald u 54 euro incl. btw. per uur arbeidsloon. Afgerond in tijdvakken van 5 minuten.Offertekosten voor het vervangen van apparatuur op locatie bedragen 40 euro incl. btw

Almere Barneveld Bilthoven
Bussum Bosch en Duin De Bilt
Den Dolder Naarden Nederhorst den Berg
Nijkerk Maartensdijk Muiden
Hoevenlaken Huizen Kortehoef
Loosdrecht Voorthuizen Weesp
Woudenberg Zeewolde Zeist

 

 

Gewenste datum bezoek:

Datum: Tijdstip:

Bent u op de aangegeven datum en tijd niet aanwezig en/of geeft u (telefonisch) geen gehoor, dan zijn wij genoodzaakt de voorrijkosten in rekening te brengen.


Persoonlijke gegevens:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden / geldende tarieven / privacyverklaring.Let op!
Bent u op de aangegeven datum en tijd niet aanwezig en/of geeft u (telefonisch) geen gehoor, dan zijn wij genoodzaakt de voorrijkosten in rekening te brengen.