Afspraak maken service/ reparatie bezoek

Voor informatie over werkwijze en tarieven, kunt u klikken op diensten hier vind onze tarieven en informatie over reparatie en werkwijze. Leest u deze goed voor dat u met ons een afspraak maakt. Gaat u akkoord met deze manier van werken vult u dan dit formulier in. Geeft u aan binnen welke tijdvakken u thuis bent en wij zullen proberen u binnen deze tijdvakken te bezoek.


Mocht dit echter niet lukken dan zullen wij met u contact opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak. Wenst u echter een specifiekere tijd neemt u dan contact met ons op. Dit kan van maandag tot vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur en zaterdag tussen 8.00 en 16.30 uur via info@breunesse.nl of bel 035-5416635 voor een afspraak.

Regio 1:
Amersfoort Baarn Blaricum
Bunschoten-Spakenburg Eemdijk Eemnes
Lage Vuursche Laren Leusden
Hilversum Hoogland Soest
     
Regio 2:
Almere Barneveld Bilthoven
Bussum Bosch en Duin De Bilt
Den Dolder Naarden Nederhorst den Berg
Nijkerk Maartensdijk Muiden
Hoevenlaken Huizen Kortehoef
Loosdrecht Voorthuizen Weesp
Woudenberg Zeewolde Zeist

Gewenste datum bezoek:

    Dag:
    Tijdstip:

    Zorgt u alstublieft dat u op de aangegeven tijd en datum aanwezig bent en dat u dan in staat bent om uw deurbel of telefoon te horen. Dit zorgt er voor dat wij ook de mensen die na u een afspraak hebben op de afgesproken tijd kunnen helpen. Bij niet thuis of het niet openen van de deur zijn wij genood zaak u de voorrijdkosten in rekening te brengen.


Persoonlijke gegevens:
Tips

# Iedere machine: Check uw wasgoed of vaat op voorwerpen die daarin niet thuis horen. Dit voorkomt schade en onnodige kosten. Dit valt namelijk niet onder de garantie.
tips line
# Vaatwassers: Let er goed op dat er geen ongewenste voorwerpen, zoals glasstukjes of fruitpitten inkomen. Dit voorkomt schade en onkosten. Dit valt namelijk niet onder de garantie.
tips line
# Wasmachines: Zorg ervoor dat de machine vol zit als u wast. Met te weinig wasgoed heeft u kans dat de machine niet goed centrifugeert.
tips line

 

Bekijk nu onze online Showroom
Dehuishoudapparatenshop

 

Wasmachine onderdelen bestellen
24 uur per dag

Wasmachineparts

 

Droger onderdelen nodig?
Wasdrogerparts

 

Klik hier op voor vaatwasser onderdelen
Vaatwasserparts

 

Onderdeel nodig voor koelkast of vrieskast
Koelkastenparts

Abel Tasmanlaan 1 - 3742 PS - Baarn - Tel: 035-5416635 - email: info@breunesse.nl