wasmachine reparatie, kapotte droger, vaatwasser storing of inbouwapparatuur vervangen.

        foto van bedieningsfront van de nieuwe Bosch wasautomaat. voor als onze wasmachine reparatie service u oude machine niet meer kan maken
Maak direct hier een  service afspraak/ reparatie bezoek.


Of het nu gaat om een wasmachinereparatie of het verhelpen van een vaatwasserstoring. wij helpen u graag. Dus maak direct een afspraak bij u thuis voor het verhelpen van een storing, of een offerte voor het vervangen van witgoedapparatuur:

Voor info over onze tarieven, werkwijze en garanties klikt u op het gewenste onderwerp links op deze pagina, waar u tevens kennis kunt nemen van onze leveringsvoorwaarden en privacyverklaring.

Leest u deze goed door, voordat u met ons een afspraak maakt. Als u akkoord bent met onze manier van werken vult u dan onderstaand formulier in. U kunt daarop aangeven binnen welke tijdvakken u thuis bent en wij proberen u binnen die tijdvakken te bezoeken.

Mocht dit echter onverhoopt niet lukken, dan zullen wij tijdig met u contact opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Wenst u echter een specifieker tijdstip, neemt u dan contact met ons op klik hier. Dit kan van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur en zaterdag tussen 8.00 en 16.00 uur, of bel 035-5416635.

 

Regio 1:

Amersfoort Baarn Blaricum
Bunschoten-Spakenburg Eemdijk Eemnes
Lage Vuursche Laren Leusden
Hilversum Hoogland Soest
     
Regio 2:
Almere Barneveld Bilthoven
Bussum Bosch en Duin De Bilt
Den Dolder Naarden Nederhorst den Berg
Nijkerk Maartensdijk Muiden
Hoevenlaken Huizen Kortehoef
Loosdrecht Voorthuizen Weesp
Woudenberg Zeewolde Zeist

 


Gewenste datum bezoek:

Datum: Tijdstip:

Bent u op de aangegeven datum en tijd niet aanwezig en/of geeft u (telefonisch) geen gehoor, dan zijn wij genoodzaakt de voorrijkosten in rekening te brengen.


Persoonlijke gegevens:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden / geldende tarieven / privacyverklaring.Let op!
Bent u op de aangegeven datum en tijd niet aanwezig en/of geeft u (telefonisch) geen gehoor, dan zijn wij genoodzaakt de voorrijkosten in rekening te brengen.