Afspraak maken met de witgoedreparatie service

        foto van bedieningsfront van de nieuwe Bosch wasautomaat. voor als onze wasmachine reparatie service u oude machine niet meer kan maken
Maak direct hier een  service afspraak/ reparatie bezoek.


Wasmachinereparatie, een kapotte droger of een vaatwasser die een  heeft storing. wij helpen u graag. Dus maak een afspraak bij u thuis met onze witgoedreparatie service voor het verhelpen van een storing of defect aan uw witgoedapparatuur of wilt een offerte voor het vervangen van u witgoedapparatuur. Vult u onderstaande formulier in en maak een afspraak wanneer het u uit komt.

 Wasmachinereparatie service


Al jaren lang houd wasmachinereparatie service joop Breunesse V.O.F. zich bezig met wasmachine reparatie. Want zegt u nu zelf welk huishouden kan nu nog zonder wasmachine. Dus een wasmachine reparatie heeft altijd haast omdat de wasautomaat altijd kapot gaat als u hem nodig heeft. Gelukkig voor u voert onze wasmachinereparatie service 6 dagen per week wasmachine reparatie uit. Een hebt u een van de bekende merken dan is de kans groot dat we de wasmachinereparatie nog de zelfde dag kunnen uitvoeren. Dit omdat veel onderdelen in voorraad hebben voor wasmachine reparatie uit te voeren. Dus wilt u een afspraak maken met onze wasmachinereparatie service voor een wasmachinereparatie. Vult u bovenstaande formulier in en maak een afspraak met onze wasmachinereparatie service. Wasmachinereparatie economisch onverantwoord geen probleem. Wij leveren ook nieuwe wasautomaten en hebben altijd diverse soorten nieuwe wasautomaten in voorraad. Deze uitstekende witgoedreparatieservice bieden wij ook aan voor de reparatie van drogers, vaatwassers, koelkast, vriezers, ovens en magnetrons.

 

Wij zijn leverancier van de witgoed merken:

Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Miele, Asko, Pelgrim, Atag, Etna, Liebherr.Wij zijn repareren en leveren dagelijks witgoedapparatuur in de volgende plaatsen:

Amersfoort, Baarn, Soest, Soesterberg, Bunschoten, Spakenburg, Hilversum, Blaricum, Eemnes, Almere, Bussum, Bosch en Duin, Den Dolder, Nijkerk, Hoevelaken, Loosdrecht, woudenberg, Barneveld, Naarden, Huizen, Voorthuizen, Zeewolde, Bilthoven, De Bilt, Nederhorst den Berg, Muiden, Kortenhoef, Weesp, Zeist.

Tarieven/ Werkwijze

Voor info over onze tarieven, werkwijze en garanties klikt u op het gewenste onderwerp links op deze pagina, waar u tevens kennis kunt nemen van onze leveringsvoorwaarden en privacyverklaring.

Leest u deze goed door, voordat u met ons een afspraak maakt. Als u akkoord bent met onze manier van werken vult u dan onderstaand formulier in. U kunt daarop aangeven binnen welke tijdvakken u thuis bent en wij proberen u binnen die tijdvakken te bezoeken.

Mocht dit echter onverhoopt niet lukken, dan zullen wij tijdig met u contact opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Wenst u echter een specifieker tijdstip, neemt u dan contact met ons op klik hier. Dit kan van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur en zaterdag tussen 8.00 en 16.00 uur, of bel 035-5416635.

 

Regio 1:

Amersfoort Baarn Blaricum
Bunschoten-Spakenburg Eemdijk Eemnes
Lage Vuursche Laren Leusden
Hilversum Hoogland Soest
     
Regio 2:
Almere Barneveld Bilthoven
Bussum Bosch en Duin De Bilt
Den Dolder Naarden Nederhorst den Berg
Nijkerk Maartensdijk Muiden
Hoevenlaken Huizen Kortehoef
Loosdrecht Voorthuizen Weesp
Woudenberg Zeewolde Zeist

 

 

Gewenste datum bezoek:

Datum: Tijdstip:

Bent u op de aangegeven datum en tijd niet aanwezig en/of geeft u (telefonisch) geen gehoor, dan zijn wij genoodzaakt de voorrijkosten in rekening te brengen.


Persoonlijke gegevens:

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden / geldende tarieven / privacyverklaring.Let op!
Bent u op de aangegeven datum en tijd niet aanwezig en/of geeft u (telefonisch) geen gehoor, dan zijn wij genoodzaakt de voorrijkosten in rekening te brengen.