Wasmachine/wasautomaten

Bosch wasmchine kopen. Bosch wasmachine te zien in onze winkel. Bosch wasautomaat
Een nieuwe wasmachine kopen/ aanschaffen. 


Een nieuwe wasmachine kopen dat doet u niet elke dag. Maar hebt u er wel eens bij stil gestaan hoe vaak u met de wasmachine, wasautomaat wast. Als u zich dan ook nog realiseert wat de waarde is van de kleding die u er in wast. Dan kan een wasmachine kopen zorgen voor een besparing van energie, minder slijtage aan uw kleding en ook nog uw woning beschermen tegen water schade als er toch iets mis gaat. Dan is het altijd belangrijk om te weten als u een nieuwe wasmachine gaat kopen. Wat voor model heeft u nodig een bovenlader, een voorlader, inbouwwasautomaat, moet de machine ergens onder. Een ondiepe of grote wasautomaat, heeft u de machine op liever op een sokkel zo dat hij gelijk op werk hoogte staat en u niet meer hoeft te bukken. Of moet er juist een droger op en wilt u hem zo laag mogelijk bij de grond. Dus wilt u een wasmachine kopen komt u gerust langs in onze winkel waar onze echte witgoedspecialist u graag een aankoopadvies geeft. Twijfel u nog of een wasmachine reparatie toch niet verstandiger is geen probleem. Bel 035-5416635 of maak via onderstaande link een afspraak met onze witgoedreparatie service.

AFSPRAAK MAKEN MET DE WITGOED REPARATIE SERVICE KLIK HIER

 
Onze winkel is geopend van :

Maandag tot er met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Voor vragen of het maken van service afspraken .Bezoeken van onze winkel op andere tijden . Neemt contact op met ons klanten service. Via onderstaande link of bel.

CONTACT MET ONZE KLANTENSERVICE KLIK HIER

Onze klanten service is telefonisch bereikbaar op 035-5416635 van:

Maandag tot er met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.
Zaterdag van 8.00 uur tot 16.00 uur.

Wij zijn dagelijks actief in de volgende plaatsen met verkoop, reparatie en installeren van witgoedapparatuur:

Amersfoort, Baarn, Soest, Soesterberg, Bunschoten, Spakenburg, Hilversum, Blaricum, Eemnes, Almere, Bussum, Bosch en Duin, Den Dolder, Nijkerk, Hoevelaken, Loosdrecht, woudenberg, Barneveld, Naarden, Huizen, Voorthuizen, Zeewolde, Bilthoven, De Bilt, Nederhorst den Berg, Muiden, Kortenhoef, Weesp, Zeist.