Koelkasten/koelers

Pelgrim koelkast. zowel inbouw als vrijstaande koelkasten te koop bij witgoedreparatieservice en verkoop Joop Breunesse

Een nieuwe koelkast kopen of koeler aanschaffen.


Bij het  kopen van een koelkast , koeler of koel-vriescombinatie is een van de belangrijkste dingen om u af te vragen wat de omgevingstemperatuur daar is. Want de meeste koelkasten en vrieskasten zijn niet geschikt meer voor koude ruimtes. Dus wilt u een koelkast, koeler of koel-vriescombinatie kopen voor in de schuur of bij keuken informeert u dan bij onze witgoedspecialist in de winkel welke daar voor geschikt zijn. Een energie zuinige koelkast of vriezer kopen is vaak een goede investering. Door dat dit een besparing op uw energie kosten oplevert. Checkt u alleen wel altijd even goed de netto inhoud van uw nieuwe koelkast of vriezer. Zo dat de capaciteit nog wel groot genoeg is. Ten opzichte van de koelkast, koeler of koel-vriescombinatie die u wilt vervangen. Tevens gaan koelkasten, koelers en koel-vriescombinaties altijd kapot als het u niet uitkomt. Er ligt dan al gauw voor honderden euro’s aan producten in. Dan is goed om te weten dat wij koelkasten koelers en koel-vriescombinaties uit voorraad kunnen leveren. Zo dat u niet al uw producten hoeft weg te gooien.
 Voor meer informatie en advies bent u van harte welkom in onze winkel. Daar hebben we ook een ruim assortiment aan koelkasten staan. Zo dat u deze kunt bezichtigen.

 Inbouwkoelkasten/ inbouwkoelers

Tegenwoordig is meer dan de helft van alle koelkasten in gebouwd. Deze zijn dan meestal gelijk aan geschaft met de keuken. Een nieuwe inbouw koelkast kopen is vaak een stuk lastiger voor een consument omdat u zich er simpel weg niet in verdiept. De koelkast is stuk en nu? Maak een afspraak met onze witgoedreparatie en inbouw service. Zij meten de koelkast voor u in overleggen de mogelijk heden. Belangrijke punten om op te letten voor u een inbouwkoelkast koopt:
  • De scharnier techniek daar zijn meerdere mogelijkheden in
  • De draai richting
  • Met of zonder vriesvak
  • De maat voering van de kast en paneeldeuren
  • Bediening
Als u al deze informatie weet bent u van harte welkom in onze winkel. Waar onze witgoed experts samen met u een passend model uitzoeken. Laat u liever alles over aan onze witgoed experts. Maak dan een afspraak via onderstaande link voor een afspraak bij u thuis

 AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN OFFERTE OP MAAT BIJ U THUIS OF MET DE WITGOED REPARATIE SERVICE KLIK HIER


Onze winkel is geopend van :

Maandag tot er met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Voor vragen of het maken van service afspraken .Bezoeken van onze winkel op andere tijden . Neemt contact op met ons klanten service. Via onderstaande link of bel.

CONTACT MET ONZE KLANTENSERVICE KLIK HIER

Onze klanten service is telefonisch bereikbaar op 035-5416635 van:

Maandag tot er met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.
Zaterdag van 8.00 uur tot 16.00 uur.

 

Wij zijn dagelijks actief in de volgende plaatsen met verkoop, reparatie en installeren van witgoedapparatuur:

Amersfoort, Baarn, Soest, Soesterberg, Bunschoten, Spakenburg, Hilversum, Blaricum, Eemnes, Almere, Bussum, Bosch en Duin, Den Dolder, Nijkerk, Hoevelaken, Loosdrecht, woudenberg, Barneveld, Naarden, Huizen, Voorthuizen, Zeewolde, Bilthoven, De Bilt, Nederhorst den Berg, Muiden, Kortenhoef, Weesp, Zeist.