Koelkasten/koelers

Pelgrim koelkast. zowel inbouw als vrijstaande koelkasten te koop bij witgoedreparatieservice en verkoop Joop Breunesse

Een nieuwe koelkast of koeler aanschaffen.


Bij het  kopen van een koelkast, koeler of koel-vriescombinatie is het van belang dat u rekening houdt met de plaats waar u deze wilt gaan plaatsen. Zo zijn de meeste koelkasten/koelers en vrieskasten niet meer geschikt voor koude ruimtes. Dus wilt u een koelkast, koeler of koel-vriescombinatie kopen voor in de schuur of bijkeuken informeert u dan eerst bij onze witgoedspecialist, welke daarvoor geschikt zijn.
Een energiezuinige koelkast of vriezer kopen is vaak een goede investering, doordat dit een besparing op uw energiekosten oplevert. Checkt u wel altijd even goed de netto inhoud van uw nieuwe koelkast of vriezer, of de capaciteit wel groot genoeg is. U zult altijd zien dat uw koelkast, koeler of koel-vriescombinatie kapot gaat als het u zeker niet uitkomt. Er ligt vaak voor veel geld aan producten in, die aan bederf onderhevig zijn. Dan is goed om te weten dat wij koelkasten, koelers en/of koel-vriescombinaties uit voorraad kunnen leveren, zodat u niet al uw producten hoeft weg te gooien.
 Voor meer informatie en advies bent u van harte welkom in onze winkel. Daar hebben we ook een ruim assortiment staan, waaruit u een keuze kunt maken.

 Inbouwkoelkasten/ inbouwkoelers

Tegenwoordig is meer dan de helft van alle koel-vriescombinaties ingebouwd. Deze zijn dan meestal gelijk aangeschaft met de keuken. Een nieuwe inbouwkoel-vriescombinatie kopen is vaak een stuk lastiger voor een consument omdat men zich er simpelweg niet in heeft verdiept. De inbouw koel-vriescombinatie is stuk en nu? Maak een afspraak met onze witgoedreparatie- en inbouwservice. Zij meten de ruimte voor u in en overleggen de mogelijkheden. Belangrijke punten om op te letten voor u een inbouw koel-vriescombinatie koopt:
  • De scharniertechniek, waar meerdere mogelijkheden in zijn.
  • De draairichting
  • Met of zonder vriesvak
  • De maatvoering van de kast en paneeldeuren
  • Bediening
  • De juiste verdeling tussen koelkast en vriesdeel.
Als u bovenstaande punten heeft overwogen, kom dan naar onze winkel. Daar kunt u dan met advies van onze witgoedexpert een passend model uitzoeken. Laat u liever alles over aan onze witgoedexpert, maak dan een afspraak bij u thuis, via onderstaande link.

AFSPRAAK VOOR EEN OFFERTE OP MAAT BIJ U THUIS, OF MET DE WITGOED REPARATIE-SERVICE, KLIK HIER


Onze winkel is geopend van :

Maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Voor vragen of het maken van service-afspraken, of bezoek aan onze winkel op andere tijden. Neem contact op met onze klantenservice, via onderstaande link of bel.

CONTACT MET ONZE KLANTENSERVICE KLIK HIER

Onze klanten service is telefonisch bereikbaar op 035-5416635 van:

Maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur.
Zaterdag van 08.00 uur tot 16.00 uur.

 

Wij zijn dagelijks actief in de volgende plaatsen met verkoop, reparatie en installatie van witgoedapparatuur:

Amersfoort, Baarn, Soest, Soesterberg, Bunschoten, Spakenburg, Hilversum, Blaricum, Eemnes, Almere, Bussum, Bosch en Duin, Den Dolder, Nijkerk, Hoevelaken, Loosdrecht, woudenberg, Barneveld, Naarden, Huizen, Voorthuizen, Zeewolde, Bilthoven, De Bilt, Nederhorst den Berg, Muiden, Kortenhoef, Weesp, Zeist.