Witgoed nieuws


Etna retro koel-vriescombinatie. Etna koelkast kopen bij de witgoed reparatie service en verkoop Joop Breunesse  Etna retro koelkast in de kleur zwart. Etna koelkast te koop baarn soest hilversum Amersfoort

Etna retro koelkasten een lust voor het oog!!

Nieuwe koelkast kopen. Wat dacht  u van de Etna retro koelkasten leverbaar in verschillende kleuren rood, zwart, beige, groen en koper. Leverbaar als koel/vriescombinatie tafelmodel koelkast of grote koeler. Voor meer infromatie kunt u terecht in onze winkel!!


een prachtig zwart Pelgrim fornuis van 90 cm breed fornuis. te koop bij witgoedreparatie en verkoop JoopBreunesse Een 90 cm Pelgrim fornuis in rvs te koop bij witgoedreparatieservice en verkoop Joop Breunesseeen prachtig wit Pelgrim gasfornuis te koop Bij witgoedreparatieservice en verkoop Joop BreunessePelgrim Inductiefornuis in rvs te koop in Amersfoort hilversum bij witgoedreparatieservice en verkoop Joop Breunesse

Passie voor koken

Is koken jouw passie.  Bekijk dan eens een van deze Pelgrim fornuizen. Fornuizen van Pelgrim zijn voor zien van ruime ovens met vele functie . Uit gevoerd in verschillende kleuren wit, zwart of rvs. Ook heeft pelgrim inductie fornuizen en kookplaten. Zo is er altijd een Pelgrim fornuis die in uw woning past.
Pelgrim logo in wit en rood. te koop bij Pelgrim Dealer
Oude combimagnetron aan vervanging toe?

Dat heeft ook zijn voor delen. Bekijk deze maar, de Pelgrim MAC696 een nis maat 45 cm. Wat een ruimte, wel 50 liter inhoud! Geen draai plateau dus ook die oven schalen en stokbroden passen er zonder probleem in. Leverbaar in de kleuren zwart of rvs.

Inbouw magnetron kopen. Wat dacht u  van de Pelgrim combi-magnetron zwart of rvs

Etna Inductiekookplaat met afzuigkap

Deze inductie kookplaat van Etna heeft een ingebouwde afzuigkap. Bekijk zijn prachtige vormgeving. Inductie het koken van de toekomst.
  

Inductie kookplaat kopen. Wat dacht u van de Etna inductiekookplaat met ingebouwd de afzuigkapDe Bosch Was/droog combinatie deze prachtige machine kan 10 kg wassen en 6 kg drogen. Energie zuinig en prachtig disign. 

Was/droog combinatie kopen. Bekijk deze Bosch 10 kg wassen en 6 kg drogen in wit met zilver