Witgoed nieuws

Witgoedreparatie service en verkoop Joop Breunesse V.O.F.  door de jaren heen.

Stuk uit de baarnsche courant  over witgoedreparatie service en verkoop Joop Breunesse

text over de witgoedservice die aktie is in Baarn, Amersfoort, Hilversum, Bunschoten en soest

Etna retro koel-vriescombinatie. Etna koelkast kopen bij de witgoed reparatie service en verkoop Joop Breunesse  Etna retro koelkast in de kleur zwart. Etna koelkast te koop baarn soest hilversum Amersfoort

Etna retro koelkasten een lust voor het oog!!

Nieuwe koelkast kopen. Wat dacht u van de Etna retro koelkasten, leverbaar in verschillende kleuren rood, zwart, beige, groen en koper. Leverbaar als koel/vriescombinatie tafelmodel koelkast of grote koeler. Voor meer informatie kunt u terecht in onze winkel!!


een prachtig zwart Pelgrim fornuis van 90 cm breed fornuis. te koop bij witgoedreparatie en verkoop JoopBreunesse Een 90 cm Pelgrim fornuis in rvs te koop bij witgoedreparatieservice en verkoop Joop Breunesseeen prachtig wit Pelgrim gasfornuis te koop Bij witgoedreparatieservice en verkoop Joop BreunessePelgrim Inductiefornuis in rvs te koop in Amersfoort hilversum bij witgoedreparatieservice en verkoop Joop Breunesse

Passie voor koken

Is koken jouw passie.  Bekijk dan eens één van deze Pelgrim fornuizen. Fornuizen van Pelgrim zijn voorzien van ruime ovens met vele functies.
Uitgevoerd in verschillende kleuren: wit, zwart of rvs. Ook heeft pelgrim inductie fornuizen en kookplaten. Zo is er altijd een Pelgrim fornuis die in uw keuken past.
Pelgrim logo in wit en rood. te koop bij Pelgrim Dealer
Oude combimagnetron aan vervanging toe?

Dat heeft ook zo zijn voordelen. Bekijk deze maar: de Pelgrim MAC696, een nis maat 45 cm. Wat een ruimte, wel 50 liter inhoud! Geen draaiplateau, dus passen ook de ovenschalen en stokbroden er zonder probleem in. Leverbaar in de kleuren zwart of rvs.

Inbouw magnetron kopen. Wat dacht u  van de Pelgrim combi-magnetron zwart of rvs

Etna Inductiekookplaat met afzuigkap

Deze inductiekookplaat van Etna heeft een ingebouwde afzuigkap. Bekijk zijn prachtige vormgeving. Inductie: het koken van de toekomst!
  

Inductie kookplaat kopen. Wat dacht u van de Etna inductiekookplaat met ingebouwd de afzuigkapDe Bosch was/droog-combinatie: deze prachtige machine kan 10 kg wassen en 6 kg drogen. Energie zuinig en prachtig disign. 

Was/droog combinatie kopen. Bekijk deze Bosch 10 kg wassen en 6 kg drogen in wit met zilver