vaatwasser/afwasautomaten

prachtige Bosch vaatwasser. de inbouw vaatwasser kopen. Dat kan bij de witgoed reparatieservice en verkoop Joop Breunesse

Een nieuwe vaatwasser kopen/ aanschaffen.


Vaatwassers / afwasautomaten zijn er in diverse modellen. Dus waar moet u bij het kopen van een vaatwasser opletten. Zo is bij inbouwafwasautomaten natuurlijk van belang de nis-maat en keukenpanelen die er op gemonteerd moeten worden. Voorts het geluidsniveau als u herrie storend vindt. Daarnaast een goede beveiliging/ aquastop als u het apparaat vaak draait als u niet thuis bent of als u gebruik wilt maken van de nachtstroom.
Natuurlijk wilt u van een nieuwe vaatwasser jarenlang plezier hebben. Koop daarom één van de bekende witgoed merken, zodat als deze onverhoopt een storing krijgt dat ook snel en goed kan worden opgelost. Kom voor een degelijk aankoopadvies voor de aanschaf van een nieuwe vaatwasser langs in onze winkel.
Onze witgoedgoedreparatie-service kan bij vervanging van uw oude inbouwvaatwasser ook bij u thuis het juiste advies geven, zodat u zeker weet dat u het goede apparaat aanschaft. Zij kunnen dan een passende offerte voor u opmaken, zodat u precies weet wat de kosten zijn en dat de nieuwe vaatwasser ook in uw keuken past. Natuurlijk bouwen zij uw oude apparaat uit en het nieuwe vakkundig in.
Onze witgoedreparatie service kan eventueel ook uw oude machine nakijken en een offerte maken voor de reparatie kosten. Twijfelt u of een vaatwasserreparatie toch niet verstandiger is geen probleem. Bel 035-5416635 of maak via onderstaande link een afspraak met onze witgoedreparatie-service.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN OFFERTE OP MAAT BIJ U THUIS OF MET DE WITGOED REPARATIE SERVICE, KLIK HIER

 Onze winkel is geopend van :

Maandag tot er met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Bezoek op andere tijden mogelijk op afspraak. Bel 035-5416635 of neem contact met ons op via onze klantenservice.

 Onze inbouwservice:

Vele klanten komen bij ons met de vraag:
"Ik heb een inbouwvaatwasser welke gerepareerd of vervangen moet worden", of "ik heb een keuken gekocht maar eigenlijk mis ik nog een afwasmachine, is er een mogelijkheid dat dit alsnog in mijn keuken geplaatst kan worden? Ik heb echter geen idee hoe dit moet, of het kan of welke afwasmachine ik nodig heb".
Geen probleem, ook dit lossen wij voor u op! Wij kunnen bij u thuis komen voor een offerte op maat, zodat u geen vervelende kosten achteraf heeft. U weet dan zeker dat het apparaat dat besteld is ook geschikt is voor de plek waar deze geïnstalleerd moet worden.De installatie wordt professioneel en volgens de voorschriften uitgevoerd. Wilt u direct een afspraak voor een reparatie of offerte bezoek.


Voor vragen of het maken van serviceafspraken, of bezoek aan onze winkel op andere tijden, neem contact op met ons klantenservice. Via onderstaande link of bel.

CONTACT MET ONZE KLANTENSERVICE, KLIK HIER:

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op 035-5416635 van:

Maandag tot er met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.
Zaterdag van 8.00 uur tot 16.00 uur.

Wij zijn dagelijks actief in de volgende plaatsen met verkoop, reparatie en installatie van witgoedapparatuur:

Amersfoort, Baarn, Soest, Soesterberg, Bunschoten, Spakenburg, Hilversum, Blaricum, Eemnes, Almere, Bussum, Bosch en Duin, Den Dolder, Nijkerk, Hoevelaken, Loosdrecht, woudenberg, Barneveld, Naarden, Huizen, Voorthuizen, Zeewolde, Bilthoven, De Bilt, Nederhorst den Berg, Muiden, Kortenhoef, Weesp, Zeist.