Vriezers/ vrieskasten

Een nieuwe vriezer kopen of vrieskast aanschaffen.

Bij het  kopen van een vriezer, vrieskast of vrieskist is een van de belangrijkste dingen om u af te vragen wat de omgevingstemperatuur daar is. Want de meeste  vriezer, vrieskast of vrieskist en zijn niet geschikt meer voor koude ruimtes. Dus wilt u een  vriezer, vrieskast of vrieskist kopen voor in de schuur of bij keuken informeert u dan bij onze witgoedspecialist in de winkel welke daar voor geschikt zijn. Een energie zuinige vriezer, vrieskast of vrieskist kopen is vaak een goede investering. Door dat dit een besparing op uw energie kosten oplevert. Checkt u alleen wel altijd even goed de netto inhoud van uw nieuwe  vriezer, vrieskast of vrieskist . Zo dat de capaciteit nog wel groot genoeg is. Ten opzichte van de  vriezer, vrieskast of vrieskist die u wilt vervangen. Tevens gaan vriezer, vrieskast of vrieskist altijd kapot als het u niet uitkomt. Er ligt dan al gauw voor honderden euro’s aan producten in. Dan is goed om te weten dat wij vriezer, vrieskast of vrieskist uit voorraad kunnen leveren. Zo dat u niet al uw producten hoeft weg te gooien. Voor meer informatie en advies bent u van harte welkom in onze winkel. Daar hebben we ook een ruim assortiment aan vriezer, vrieskast of vrieskist staan. Zo dat u deze kunt bezichtigen.

 Inbouwvriezers/ inbouwvrieskast

Tegenwoordig is meer dan de helft van alle vrieskasten in gebouwd. Deze zijn dan meestal gelijk aan geschaft met de keuken. Een nieuwe inbouwvrieskast kopen is vaak een stuk lastiger voor een consument omdat u zich er simpel weg niet in verdiept. Devrieskast is stuk en nu? Maak een afspraak met onze witgoedreparatie en inbouw service. Zij meten de vrieskast voor u in overleggen de mogelijk heden. Belangrijke punten om op te letten voor u een inbouwvrieskast koopt:
  • De scharnier techniek daar zijn meerdere mogelijkheden in
  • De draai richting
  • Met of zonder vriesvak
  • De maat voering van de kast en paneeldeuren
  • Bediening
Als u al deze informatie weet bent u van harte welkom in onze winkel. Waar onze witgoed experts samen met u een passend model uitzoeken. Laat u liever alles over aan onze witgoed experts. Maak dan een afspraak via onderstaande link voor een afspraak bij u thuis

 AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN OFFERTE OP MAAT BIJ U THUIS OF MET DE WITGOED REPARATIE SERVICE KLIK HIEROnze winkel is geopend van :

Maandag tot er met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Voor vragen of het maken van service afspraken .Bezoeken van onze winkel op andere tijden . Neemt contact op met ons klanten service. Via onderstaande link of bel.

CONTACT MET ONZE KLANTENSERVICE KLIK HIER

Onze klanten service is telefonisch bereikbaar op 035-5416635 van:

Maandag tot er met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.
Zaterdag van 8.00 uur tot 16.00 uur.

 

Wij zijn dagelijks actief in de volgende plaatsen met verkoop, reparatie en installeren van vriesapparatuur:

Amersfoort, Baarn, Soest, Soesterberg, Bunschoten, Spakenburg, Hilversum, Blaricum, Eemnes, Almere, Bussum, Bosch en Duin, Den Dolder, Nijkerk, Hoevelaken, Loosdrecht, woudenberg, Barneveld, Naarden, Huizen, Voorthuizen, Zeewolde, Bilthoven, De Bilt, Nederhorst den Berg, Muiden, Kortenhoef, Weesp, Zeist.