Werkwijze

Onze monteurs komen bij u thuis het apparaat ophalen. Dit geld ook voor inbouwapparatuur. Om inbouwapparatuur te kunnen repareren zal deze dus bijna altijd uitgebouwd moeten worden.

Wij kunnen zorgdragen voor het uitbouwen en terug plaatsen van uw apparatuur, mits de apparatuur geplaatst is volgen de installatievoorschriften van de fabrikant.
Hierna wordt uw apparaat voor u nagekeken in onze werkplaats. Vervolgen zullen wij contact met u opnemen om u te adviseren over de staat van uw apparaat en de eventuele reparatiekosten, zodat u  achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Tevens kunnen wij u dan meedelen of de onderdelen die nodig zijn voor uw apparaat op voorraad zijn. In sommige gevallen zullen onze monteurs van dit systeem afwijken omdat de klacht door hen ter plaatse bij u thuis verholpen kan worden. Doordat er zoveel merken en modellen zijn valt dit echter niet van te voren aan te geven.

Klik hier om online een afspraak in te plannen.


Tips

# Wasmachines: Let er op dat u bij nieuwe wasmachines niet teveel wasmiddel gebruikt. Deze machines gebruiken namelijk minder water en wasmiddel dan de oudere types.
tips line
# Wasmachines: Bij een ratelend geluid of als de machine niet leeg pompt zit er meestal iets tussen de pompvleugel van de pomp.
tips line
# Vaatwassers: Let er goed op dat er geen ongewenste voorwerpen, zoals glasstukjes of fruitpitten inkomen. Dit voorkomt schade en onkosten. Dit valt namelijk niet onder de garantie.
tips line

 

Bekijk nu onze online Showroom
Dehuishoudapparatenshop

 

Wasmachine onderdelen bestellen
24 uur per dag

Wasmachineparts

 

Droger onderdelen nodig?
Wasdrogerparts

 

Klik hier op voor vaatwasser onderdelen
Vaatwasserparts

 

Onderdeel nodig voor koelkast of vrieskast
Koelkastenparts

Abel Tasmanlaan 1 - 3742 PS - Baarn - Tel: 035-5416635 - email: info@breunesse.nl