Reparatie

Mocht u een defect apparaat hebben en wilt u dat wij dit voor u repareren, dan kunt u tijdens onze openingstijden, via telefoonnummer 035-5416635, een afspraak maken. Ook kunt u ons natuurlijk een é-mail sturen: info@breunesse.nl.

Onze werkwijze:

  • Ten eerste zullen onze buitendienstmedewerkers bij u langs komen. Deze zullen proberen in te schatten of ze dit ter plekke snel en adequaat kunnen oplossen of dat ze uw apparaat naar de werkplaats moeten brengen.
  • In onze werkplaats wordt uw apparaat voor u nagekeken en het defect opgespoord.
  • Er wordt contact met u opgenomen, om met u de staat van uw apparaat te bespreken. Tevens krijgt u dan een prijsopgave van de totale reparatie, inclusief B.T.W
  • Wij informeren u of het onderdeel op voorraad is of dat het besteld moet worden.
  • Uw apparaat word gerepareerd, getest en gecheckt op lekkage.
  • Mocht u het apparaat niet gemaakt willen hebben, dan voeren wij uw apparaat voor u af en leveren deze in bij WECIJCLE (Stichting Verwijderingsbijdrage).
  • Als uw apparaat getest is, wordt deze weer netjes bij u thuis gebracht en aangesloten.Tenzij u zelf uw apparaat heeft afgesloten of uitgebouwd.
  • U ontvangt ter plekke de factuur. Deze dient u contant of per pin aan de monteur betalen.
  • Op door ons vervangen onderdelen geven wij 3 maanden garantie op fabrieksfouten. Zie hieromtrent verder de garantiebepalingen elders op deze website.
  •  
Klik hier om online een afspraak in te plannen.

Houdt u er dus rekening mee dat uw apparaat misschien meegenomen wordt. Dit betekent voor inbouw apparatuur dat deze dus ook uitgebouwd moet worden. U kunt dit zelf doen, hetgeen u geld bespaard. Als u ervoor kiest dat wij dit voor u regelen, dan moet het apparaat dan wel volgens de installatievoorschriften van de fabrikant  geplaatst zijn. Natuurlijk zullen onze monteurs na de reparatie zorgdragen voor het vakkundig terugplaatsen van uw apparaat.
Maakt u ook altijd van te voren even ruimte rondom uw apparaat zodat onze medewerkers hun werk goed kunnen uitvoeren.

 Tips

# Vaatwassers: Let er goed op dat er geen ongewenste voorwerpen, zoals glasstukjes of fruitpitten inkomen. Dit voorkomt schade en onkosten. Dit valt namelijk niet onder de garantie.
tips line
# Wasmachines: Was 1 x per maand een zgn kookwas. Zo doodt u schadelijke bacteriƫn en schimmels. Dit zorgt er tevens voor dat de machine fris ruikt en schoon wast.
tips line
# Alle machines: Middels het aan/ en uitdraaien van de stelpootjes onder de machine kunt u ervoor zorgen dat de machine stabiel staat en voorkomt u dat de machine herrie maakt en/of gaat wandelen.
tips line

 

Bekijk nu onze online Showroom
Dehuishoudapparatenshop

 

Wasmachine onderdelen bestellen
24 uur per dag

Wasmachineparts

 

Droger onderdelen nodig?
Wasdrogerparts

 

Klik hier op voor vaatwasser onderdelen
Vaatwasserparts

 

Onderdeel nodig voor koelkast of vrieskast
Koelkastenparts

Abel Tasmanlaan 1 - 3742 PS - Baarn - Tel: 035-5416635 - email: info@breunesse.nl