Werkwijze

Onze monteurs komen bij u thuis het apparaat ophalen. Dit geld ook voor inbouwapparatuur. Om inbouwapparatuur te kunnen repareren zal deze dus bijna altijd uitgebouwd moeten worden.

Wij kunnen zorgdragen voor het uitbouwen en terug plaatsen van uw apparatuur, mits de apparatuur geplaatst is volgen de installatievoorschriften van de fabrikant.
Hierna wordt uw apparaat voor u nagekeken in onze werkplaats. Vervolgen zullen wij contact met u opnemen om u te adviseren over de staat van uw apparaat en de eventuele reparatiekosten, zodat u  achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Tevens kunnen wij u dan meedelen of de onderdelen die nodig zijn voor uw apparaat op voorraad zijn. In sommige gevallen zullen onze monteurs van dit systeem afwijken omdat de klacht door hen ter plaatse bij u thuis verholpen kan worden. Doordat er zoveel merken en modellen zijn valt dit echter niet van te voren aan te geven.

Klik hier om online een afspraak in te plannen.


Tips

# Wasmachines: Was 1 x per maand een zgn kookwas. Zo doodt u schadelijke bacteriƫn en schimmels. Dit zorgt er tevens voor dat de machine fris ruikt en schoon wast.
tips line
# Iedere machine: Check uw wasgoed of vaat op voorwerpen die daarin niet thuis horen. Dit voorkomt schade en onnodige kosten. Dit valt namelijk niet onder de garantie.
tips line
# Wasmachines: Zorg ervoor dat de machine vol zit als u wast. Met te weinig wasgoed heeft u kans dat de machine niet goed centrifugeert.
tips line

 

Bekijk nu onze online Showroom
Dehuishoudapparatenshop

 

Wasmachine onderdelen bestellen
24 uur per dag

Wasmachineparts

 

Droger onderdelen nodig?
Wasdrogerparts

 

Klik hier op voor vaatwasser onderdelen
Vaatwasserparts

 

Onderdeel nodig voor koelkast of vrieskast
Koelkastenparts

Abel Tasmanlaan 1 - 3742 PS - Baarn - Tel: 035-5416635 - email: info@breunesse.nl