Reparatie

Mocht u een defect apparaat hebben en wilt u dat wij dit voor u repareren, dan kunt u tijdens onze openingstijden, via telefoonnummer 035-5416635, een afspraak maken. Ook kunt u ons natuurlijk een é-mail sturen: info@breunesse.nl.

Onze werkwijze:

  • Ten eerste zullen onze buitendienstmedewerkers bij u langs komen. Deze zullen proberen in te schatten of ze dit ter plekke snel en adequaat kunnen oplossen of dat ze uw apparaat naar de werkplaats moeten brengen.
  • In onze werkplaats wordt uw apparaat voor u nagekeken en het defect opgespoord.
  • Er wordt contact met u opgenomen, om met u de staat van uw apparaat te bespreken. Tevens krijgt u dan een prijsopgave van de totale reparatie, inclusief B.T.W
  • Wij informeren u of het onderdeel op voorraad is of dat het besteld moet worden.
  • Uw apparaat word gerepareerd, getest en gecheckt op lekkage.
  • Mocht u het apparaat niet gemaakt willen hebben, dan voeren wij uw apparaat voor u af en leveren deze in bij WECIJCLE (Stichting Verwijderingsbijdrage).
  • Als uw apparaat getest is, wordt deze weer netjes bij u thuis gebracht en aangesloten.Tenzij u zelf uw apparaat heeft afgesloten of uitgebouwd.
  • U ontvangt ter plekke de factuur. Deze dient u contant of per pin aan de monteur betalen.
  • Op door ons vervangen onderdelen geven wij 3 maanden garantie op fabrieksfouten. Zie hieromtrent verder de garantiebepalingen elders op deze website.
  •  
Klik hier om online een afspraak in te plannen.

Houdt u er dus rekening mee dat uw apparaat misschien meegenomen wordt. Dit betekent voor inbouw apparatuur dat deze dus ook uitgebouwd moet worden. U kunt dit zelf doen, hetgeen u geld bespaard. Als u ervoor kiest dat wij dit voor u regelen, dan moet het apparaat dan wel volgens de installatievoorschriften van de fabrikant  geplaatst zijn. Natuurlijk zullen onze monteurs na de reparatie zorgdragen voor het vakkundig terugplaatsen van uw apparaat.
Maakt u ook altijd van te voren even ruimte rondom uw apparaat zodat onze medewerkers hun werk goed kunnen uitvoeren.

 Tips

# Alle machines: Middels het aan/ en uitdraaien van de stelpootjes onder de machine kunt u ervoor zorgen dat de machine stabiel staat en voorkomt u dat de machine herrie maakt en/of gaat wandelen.
tips line
# Wasmachines: Zorg ervoor dat de machine vol zit als u wast. Met te weinig wasgoed heeft u kans dat de machine niet goed centrifugeert.
tips line
# Vaatwassers: Droogt uw vaatwasser niet goed, controleer dan of er nog glansmiddel aanwezig is.
tips line

 

Bekijk nu onze online Showroom
Dehuishoudapparatenshop

 

Wasmachine onderdelen bestellen
24 uur per dag

Wasmachineparts

 

Droger onderdelen nodig?
Wasdrogerparts

 

Klik hier op voor vaatwasser onderdelen
Vaatwasserparts

 

Onderdeel nodig voor koelkast of vrieskast
Koelkastenparts

Abel Tasmanlaan 1 - 3742 PS - Baarn - Tel: 035-5416635 - email: info@breunesse.nl